VÄLKOMMEN TILL GRAFIKSKOLAN!

Grafikskolan är den enda konstskolan i Norden som koncentrerar sig på de konstgrafiska uttrycksformerna och Artists' Books. Skolan startade på 1970-talet och är idag en 2-årig heltids utbildning som omfattar samtliga traditionella konstgrafiska tekniker och tryckmetoder samt boktryck och bokbindning. Med sin bredd och unika inriktning förbereder utbildningen för högskolestudier inom fri konst, grafisk formgivning, design och media. (Läs mer...)

Ansökningsportalen öppnar 30 mars 2020

2020-01-15 15:43:44

Du söker till Grafikskolan via skolans online-tjänst. Ansökan till 2020-2021 är öppen 30 mars till och med 15 maj. Välkommen med din ansökan!

24 mars ÖPPET HUS på Grafikskolan

2020-01-14 16:54:25

Tisdag den 24 mars kl 13 - 19 håller vi dörrarna öppna till Grafikskolan för alla nyfikna och intresserade.

I verkstäderna pågår full aktivitet vid tryckpressarna och i screentrycket, studenterna guidar dig runt och berättar. I skolans galleri visar studenterna en utställning med verk skapade under läsårets kurser och workshops och i Grafiket kan du köpa kaffe och saft med hembakat bröd.

Du hittar oss på 7 minuters gångväg från tunnelbanans hållplats Sätra.

Välkommen!